Xarxa CRUSCAT

Coneixements, representacions i usos del català

Nova bibliografia: Què es parla a Ucraïna? Situació lingüística i sociolingüística a Ucraïna (1974-2021)

06 abr. 2022

La Secretaria de Política Lingüística ha creat una pàgina d’atenció lingüística dirigida als refugiats ucraïnesos i a les famílies i entitats acollidores, que forma part del dispositiu d’acolliment desplegat a Catalunya.

Per conèixer la situació lingüística i sociolingüística a Ucraïna, el Centre de Documentació de Política Lingüística (CD-DGPL) posa a la vostra disposició la bibliografia Què es parla a Ucraïna? Situació lingüística i sociolingüística a Ucraïna (1974-2021) en què us facilita un resum informatiu i accés a bibliografia relacionada.

Podeu consultar en línia tots els documents digitals referenciades en aquesta bibliografia i demanar-ne en préstec la resta o sol·licitar còpia en pdf d’articles solts escrivint al cddgpl@gencat.cat.

Des del nostre web podeu accedir també a bibliografies anteriors o sobre altres temes, a altres productes documentals del CD-DGPL, als catàlegs en els quals participa el Centre i a biblioteques i centres de documentació relacionats orgànicament o temàticament.

WebIntranetXarxes socials