Xarxa CRUSCAT

Coneixements, representacions i usos del català

II Escola d’Estiu de Lingüística catalana (EDELC 2022)

06 abr. 2022

Atès l’èxit de la I Escola d’Estiu de Lingüística catalana (EDELC), enguany celebrem la segona edició de l’escola, que tindrà lloc a la Universitat d’Oxford del 7 al 10 de setembre de 2022. Els organitzadors de la segona edició de l’EDELC són l’Institut Ramon Llull, la Universitat d’Oxford, la Universitat Queen Mary de Londres i la Universitat de Cambridge, amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears.

A partir d’avui queda oberta la convocatòria de cursos i us convidem a enviar-hi propostes. Al document adjunt ‘convocatòria cursos’ hi ha tots els detalls de la convocatòria. Si teniu cap dubte, escriviu-nos a aquesta mateixa adreça (edelc2022@gmail.com). També us convidem a distribuir lliurement la convocatòria entre els vostres col·legues. La pàgina web és la mateixa de la primera edició (https://blocs.uib.cat/edelc/); hi anirem actualitzant tota la informació. El termini per enviar propostes és el 31 de maig del 2022; el resultats es publicaran el 8 de juliol del 2022.

Us fem saber també que enguany l’EDELC també compta amb un espai dedicat a la presentació de treballs d’estudiants de grau, màster i doctorat. Els estudiants de grau, màster o doctorat que estiguin interessats a presentar algun treball en el marc de l’EDELC 2022 hauran d’enviar la proposta de presentació en català o en anglès a l’adreça edelc2022@gmail.com abans del dia 30 de juny de 2022, a les 12 h del migdia (hora GMT). El millor treball rebrà el II premi Aina Moll, dotat amb 3.000€ i finançat per la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears. Al document adjunt ‘convocatòria estudiants’ hi ha tota la informació. Us agrairem que en feu difusió entre els vostres estudiants.